AVALUACIÓ

 Després d'haver cursat l'assignatura de didàctica dels jocs i les activitats esportives, i una vegada finalitzat el quadrimestre, m’agradaria fer una reflexió sobre tot el viscut i les coses que destacaria.

En primer lloc, amb la pràctica d’aquesta assignatura se’ns ha donat l’oportunitat de conéixer noves realitats, així com noves pràctiques, que ens obrin noves portes de cara al futur com a docents. També hem pogut aprendre de forma significativa coses que havíem utilitzat durant els quatre anys de carrera, però que féiem de manera mecanitzada i quasi sense entendre, com és la metodologia. Personalment i gràcies a aquesta pràctica em resulta molt més fàcil triar la metodologia a emprar en una unitat didàctica, per exemple, ja gràcies a vivenciar-ho, he pogut entendre i interioritzar les seues finalitats i els diferents escenaris en que podria emprar cadascuna.


En segon lloc, se’ns ha oferit l’oportunitat de conéixer joc o esports, que en el meu cas mai havia practicat; obrint-nos la ment cap a noves pràctiques possibles de portar a terme a les escoles; i eixint de la monotonia de la pràctica dels esports més comercials o que més impacte tenen en la nostra societat. Ensenyant-nos a valorar les nostres arrels, costums i cultura; per a incloure en les nostres pràctiques educatives als centres aquests jocs o esports; i no perdre part de la nostra identitat. Així com l’adaptació i posada en pràctica d’esports que no ens havíem plantejat incloure a les nostres programacions.


Per altra banda, pel que fa als materials i treballs a fer, considere que el blog és una tasca que requereix molt de temps i difícil de compaginar amb la resta de treballs i d’assignatures. A més de la complexitat que considere que té la plataforma blogger, ja que existeixen plataformes més intuïtives o fàcils de manejar com pot ser google sites. En allò que respecta a la coavaluació dels blogs dels companys de matí, crec que pot ser una bona forma de veure des d'altre punt de vista les mateixes pràctiques, ja que no en totes les classes es donen les mateixes situacions ni ambients.


En conclusió, personalment, m’he sentit molt còmoda i gràcies a l’ambient de classe crec que han eixit sessions molt divertides i on la participació era molt fàcil, pel que hem tingut l'oportunitat de participar tots.





Comentarios

Entradas populares